Fotografija

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Potrebno vam je da proizvod ili uslugu u čiji kvalitet verujete predstavite na pravi način? Budite slobodni da nam se obratite. Nudimo usluge:

Promotivne fotografije

Bilo da je u pitanju studijsko fotografisanje ili fotografisanje u ambijentu, vaš proizvod je sa nama u sigurnim rukama. Isto tako, ukoliko želite da dočarate atmosferu prostora, privučete klijente pažljivo dizajniranom lokacijom ili predstavite funkcionalnost nekog mesta, možete nam se obratiti i biti uvereni da ćete dobiti ono što želite.

Portretne fotografije

Fotografisanje portreta u promotivne svrhe, za publikacije, fotografisanje zaposlenih i timova vaših ljudi, je samo deo širokog spektra portretne fotografije za koji nam se možete obratiti.

Fotografisanje događaja

Organizovati kvalitetan događaj nije lako, bilo da je tu pitanju konferencija, panel diskusija, radionica ili predavanje. Važni su lokacija, logistika, agenda, gosti. Kada se sve završi, posetioci ostaju sa svojim uspomenama i utiscima, a najlakše i u najboljem svetlu će moći da se prisete događaja kojem su prisustvovali, ukoliko je sve bilo zabeleženo dobrim fotografijama.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]